Intet salg til private!image descriptionLevering til forhandlere sker næste hverdag ved bestilling inden kl. 14.00

Ritter+

Cart Link Kurv: 0 produkter

Din indkøbskurv er tom.

I alt Log ind for pris Excl. moms & fragt

Brands - Ness

Ness

Komponenter til high-end mountainbikes og racercykler er, hvad NESS er sat i verden for at bidrage med. Samtlige NESS produkter er meget lette, af høj kvalitet og fremstillet i enten aluminium eller carbon.

Det mest imponerende NESS produkt er sadlen helt i carbon, dvs. både stel og overdel, da vægten er minimalt lav. Med rød staffage og enten stilren sort eller hvid, er NESS sadlen et særdels flot syn.

Styr til både triatlon eller enkeltstart, mountainbike og racercykler findes i NESS sortimentet – og for de flere modellers vedkommende tillige i enten stilren hvid eller sort med en smule markant rød staffage. Triatlon- og enkeltstartsstyret er værd at fremhæve, da det kan leveres med lige eller buet liggebøjle.

Stilren hvid kan NESS sadel- og frempinde også leveres i. Frempinden er endda fremstillet i carbon, og fås i mange forskellige længder. Prikken over i’et er de superlette flaskestativer i carbon samt de stabile og lette integrerede styrfittings til såvel mountainbikes som racercykler.

Ritter Plus er eksklusiv dansk distributør af NESS produkterne.

4
pr. side

Viser 4 produkter

Sorter faldende
pr. side

Viser 4 produkter

Sorter faldende